En jättefin blomsterbutik

God dagens! Jag ska ta mig några minuter till att skriva ett inlägg om blommor, det är något jag tycker mycket om. Det finns en blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörna Flower & Design. Jag kände att det var dags att skriva om dem idag för jag tror säkert att det skulle vara uppskattat även för er att få handla era blommor i en blomsterbutik där de kan det här med blommor. Det säljs blommor i närapå varenda butik nuförtiden. Det kan vara skiftande kvalitet på dessa blommor. Till exempel så köpte en vän till mig en bukett tulpaner i matbutiken för 60 kronor, och redan efter ett dygn började tulpanerna vissna, så ska det inte vara, så jag sa till henne att det är bättre att handla sina blommor i en blomsterbutik istället. Om man ändå befinner sig här i Huddinge, eller till och med bor här, då är RQ Lilla Blomsterhörna Flower & Design den blomsterbutik i Huddinge som jag starkt rekommenderar alla att vända sig till. Dels är det kvalitet på blommorna och sedan är det en bra kundservice i butiken där man kan få svar på sina frågor och få många goda tips och råd. Det var väl i stort sett detta jag ville få sagt till er. Hur har ni det för övrigt? Jag tycker alltid det är lika roligt när ni som följer mig på bloggen hör av er och berättar lite om era liv, så blir inte allt fokus på mig. Om det är något ni vill berätta om, eller om det är något ni vill att jag ska ta upp här i min lilla blogg, så ska ni bara ta och höra av er till mig eller skriva i kommentarsfältet vad det är ni vill att jag ska skriva om.